DAVID HALLER

Dan Stevens Davidu že v mladostniških letih diagnosticirajo shizofrenijo in odtlej se trudi ohraniti zdrav razum. Nenehen boj ga utruja in tik na tem je, da se vda v usodo. Nato spozna svoje sanjsko dekle. Dekle, ki meni, da sploh ni shizofrenik, temveč mutant z izjemno sposobnostjo.Davidu že v mladostniških letih diagnosticirajo shizofrenijo in odtlej se trudi ohraniti zdrav razum.
Nenehen boj ga utruja in tik na tem je, da se vda v usodo. Nato spozna svoje sanjsko dekle. Dekle, ki meni, da sploh ni shizofrenik, temveč mutant z izjemno sposobnostjo.

SYDNEY “SYD” BARRETT

Rachel Keller Samozadostna in na ulici utrjena Syd se na okolico odziva odrezavo in ostro, vendar le zato, da bi zaščitila svojo mehko naravo. Čeprav jo posledično velikokrat skupi in zabrede v težave, vseeno verjame v srečen konec.Samozadostna in na ulici utrjena Syd se na okolico odziva odrezavo in ostro, vendar le zato, da bi zaščitila svojo mehko naravo.
Čeprav jo posledično velikokrat skupi in zabrede v težave, vseeno verjame v srečen konec.

PTONOMY WALLACE

Jeremie Harris Ptonomy je pragmatičen človek, ki nima ravno smisla za humor. Je vodja, ki bi mu sledili kamorkoli. Njegov fotografski spomin, združen s sposobnostjo, da drugim bere spomine, je tako dar kot breme, saj travme drugih postanejo njegove travme, ki jih ne more pozabiti in s časom ne zbledijo.Ptonomy je pragmatičen človek, ki nima ravno smisla za humor.
Je vodja, ki bi mu sledili kamorkoli. Njegov fotografski spomin, združen s sposobnostjo, da drugim bere spomine, je tako dar kot breme, saj travme drugih postanejo njegove travme, ki jih ne more pozabiti in s časom ne zbledijo.

KERRY LOUDERMILK

Amber Midthunder Kerry ne miruje in je vedno za akcijo, je oseba, ki ni nikoli zadovoljna s tem, kar ima. Vedno jo zanima, kaj je za naslednjim hribom in vedno bo povedala, kar si misli. Za posledice se ne meni, saj ve, da jih bo konec dneva pustila za sabo.Kerry ne miruje in je vedno za akcijo, je oseba, ki ni nikoli zadovoljna s tem, kar ima.
Vedno jo zanima, kaj je za naslednjim hribom in vedno bo povedala, kar si misli. Za posledice se ne meni, saj ve, da jih bo konec dneva pustila za sabo.

CARY LOUDERMILK

Bill Irwin Cary je genialen genetik in Kerryjina protiutež; skalpel za njeno kladivo. Tih je in zadržan, zlahka bi ga imeli za plašnega, toda ko ga spoznamo, vidimo, da je navihan, premišljen in pogumen moški, ki bi naredil vse za tiste, ki jih ima rad.Cary je genialen genetik in Kerryjina protiutež; skalpel za njeno kladivo.
Tih je in zadržan, zlahka bi ga imeli za plašnega, toda ko ga spoznamo, vidimo, da je navihan, premišljen in pogumen moški, ki bi naredil vse za tiste, ki jih ima rad.

LENNY BUSKER

Aubrey Plaza Davidova prijateljica, ki kljub dolgoletni zlorabi alkohola in mamil verjame, da se ji bo življenje obrnilo na bolje, zato oddaja prijetno energijo neverjetne optimistke. Kot kamen, ki se odbija od vodne gladine, se Lenny nikoli ne pogrezne pregloboko in prav nikoli ne potone.Davidova prijateljica, ki kljub dolgoletni zlorabi alkohola in mamil verjame, da se ji bo življenje obrnilo na bolje, zato oddaja prijetno energijo neverjetne optimistke.
Kot kamen, ki se odbija od vodne gladine, se Lenny nikoli ne pogrezne pregloboko in prav nikoli ne potone.